УПИС БУДУЋИХ ПРВАКА У ОШ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ”

Директор  ОШ „Олга Милошевић“, Дарко Димитријевић  обавештава родитеље будућих првака да од  1. априла 2020. године почиње упис у 1. разред школске 2020/2021. године за децу рођену од 1.3.2013. године до 28.2.2014. године  телефонским или електронским путем  „Исказивањем интересовања за упис у основну школу“ на порталу еУправа.

Деца која су се у претходном периоду већ пријавила не треба  поново да се пријављују. Телефоном ћемо обавестити родитеље о датуму тестирања.

Родитељи који електронски желе да обаве ову услугу треба да приступе сајту https://euprava.gov.rs/ и региструју се (направе налог ако га немају) а затим се пријаве, то је неопходно. Затим одаберу Услуге/Образовање/Интересовање за упис у ОШ.

Када Вам апликација понуди да одаберете округ, место и школу треба унети: Подунавски округ, Смедеревска Паланка, ОШ Олга Милошевић. Тек тада уносите податке о детету за које желите да искажете интересовање за упис у основну школу.

-Наша школа има могућност продуженог боравка и за све додатне информације можете се обратити на телефон 026 310 998 од 9:00 до 13:00 сати сваког радног дана или на mail skolaolgamilosevic@gmail.com .

На сајту школе, на линку испод, можете преузети упутство за родитеље, са детаљно објашњеним поступком регистрације и одабиром школе.

Уколико се не снађете увек можете дете пријавити телефонским путем.

Због епидемије корона вируса и због безбедности запослених, а и Вас самих захваљујемо се на разумевању, наведено је у саопштењу школе.