САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ПАЛАНЦИ 18. ОКТОБРА У САЛИ НЕСАМ

Национална служба за запошљавање Филијала Смедерево у сарадњи са Оптинском управом Смедеревска Паланка организује у среду, 18. октобра, Сајам запошљавања у свечаној сали (приземље) Nesam Crystal Hall, Главашева 70/3 Смедеревска Паланка, са почетком у 10 часова.
Јесењи Сајам запошљавања који Национална служба за запошљавање Филијала Смедерево традиционално организује у последњем кварталу текуће године, окупља послодавце са територије општина Смедеревска Паланка и Велика Плана.
Своје учешће на Сајму потврдило је 18 послодаваца који су пријавили 336 слободних радних места за различите профиле занимања. Међу образовним профилима потребним послодавцима за понуђена радна места су: инжењери машинске, електро струке, бравари, заваривачи, хидрауличари, електричари, оператери у производњи, радници на преради воћа и поврћа, тесари, зидари, армирачи, магационери, шивачи, оператери, глодачи и стругари на ЦНЦ машинама, конобари, кувари, шанкери, лични пратиоци и персонални асистенти … Сајмови запошљавања омогућавају директан контакт послодаваца и незапослених лица и представљају праву прилику да на једном месту непосредно од представника компанија незапослена лица сазнају више о њиховим кадровским потребама , условима рада и конкуришу за посао.
Незапослени ће на Сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним јавним позивима и конкурсима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ и у писању радне биографије (CV). На штанду Националне службе за запошљавање, незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапослени добити помоћ у писању своје радне биографије.
Улаз на Сајам је слободан, а пожељно је да кандидати понесу више примерака радне биографиј

Leave a Reply

Your email address will not be published.